annons

söndag, januari 03, 2016

Nytt år, nytt hemma!

Nu händer det massor här hemma! Framför allt med planerna och lusten att renovera. En anledning är väl kanske att vi bytt bank, lagt om lånen och fått lite emellan så vi kan fixa saker som vi längtat efter att göra de 4 åren vi bott i detta hus.

Vi väntar fortfarande på svar från försäkringsbolaget om badrummet. Vi kan liksom inte riva ut och börja där förrän det är klart om det är ett försäkringsärende eller ett dolt fel.

Under tiden ska vi roa oss med att fixa vårt sovrum där värmen och ventilationen inte är i balans och kall luft kommer in underifrån från förrådet intill där vi planerar att bygga upp golvet med nivellgolv, sätta in överföringar, byta fönstret som håller på att trilla ut [eller in] och sedan göra hobbyrum till mig därinne. Vi ska även byta innerdörrarna in till vårar sovrum och förrådet.

Men detta börjar vi med i mars då det är lite varmare så tills dess kör vi en ny fondvägg i vardagsrummet och en i hallen för att avsluta renoveringen i köket! Jag ser framför mig en marrakech-tapet i hallen och kalkfärg i vardagsrummet.


Wallpaper by ellos Tapet Rachel grå.

Antingen blir det asbra eller så är jag helt fel ute.... den som lever får se..

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar